AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:

Titular d'aquest lloc:
AGUSTÍN ISIDORO GARCÍA MARTÍNEZ 
(d'ara en avant, ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ) 
Av. Blasco Ibáñez, 46 de Castelló (46270) València
NIF: 20412903-N
Tel.: 96 245 27 69
e-mail: info@electrodomesticsagusti.es

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de l'usuari suposa l'acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d'ús del portal
 

ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ es reserva el dret d'efectuar modificacions en el contingut d'aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació. Aquest portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent responsable del contingut d'aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s'obté el previ consentiment de ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ, i excepte quan s'indique el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d'aquest portal, han d'acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si n'hi haguera, que acompanye o s'incloga en el programari.ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d'utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ

 

Protecció de dades de caràcter personal
 

En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ l'informa que les dades de caràcter personal que ens proporcione en emplenar algun formulari d'inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un tractament de dades (denominat “USUARIS WEB”) el responsable dels quals és ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ

Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstes en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-lo per escrit a *ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ, Av. Blasco Ibáñez, 46 de Castelló (46270) València
La recollida de les seues dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els serveis oferits en la present web.

ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vosté exclusivament per a les finalitats indicades.

No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem aquest tipus d'informació.

ELECTRODOMÈSTICS AGUSTÍ l'informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garantisquen la seguretat de les seues dades de caràcter personal i eviten la seua alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Legislació aplicable i jurisdicció

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l'ús d'aquest portal els Jutjats i Tribunals de València.

 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.