CONDICIONS DELS NOSTRES SERVEIS

Cal destacar que els serveis d'instal-lació i transport no son equivalents, i que cadascun d'aquests pot tindre un cost per separat. 

Els productes d'ofertes mensuals tenen diferents tarifes.

Consulte a tenda qualsevol dubte.

 

Servei de 24h:

El servei de 24h dependrà de valors com disponibilitat de producte, distància de punt de lliurament o instal·lació , tipus d'instal·lació i electrodomèstic , i en el cas de finançament , acceptació d'operació per part de la financera.

Aquest servei d'instal-lació pot tindre un cost extra sobre la seua compra.

En tot moment pot consultar amb nosaltres qualsevol dubte que corresponga a aquest servei.

 

Finançament: 

La sol·licitud de finançament ha de realitzar-se obligatòriament abans de fer efectiva la compra.

Electrodomèstics Agustí envia la sol·licitud d'operació a la financera externa, la qual és la que pren la decisió d'aprovar o rebutjar el finançament, Electrodomèstics Agustí no té cap decisió sobre la valoració de la financera, en qualsevol cas se l'informarà al moment.

El finançament per només 1,20€ al mes correspon d'una compra amb valor de fins a 1.000 euros i amb un termini de finançament de 12 mesos, per a imports majors o diferents terminis se l'informarà de la comissió d'obertura corresponent abans de començar el tràmit.

 

Promocions actuals:

Electrodomèstics Agustí es reserva el dret de anul-lar la aceptació de les actuals promocions per motius externs, com errors de marques o distribuïdors. En qualsevol moment el client estarà informat de aquests errors. 

- Promoció d'instal-lació de forns gratuïta: serà valguda únicament per a forns de fora de fullet mensual i amb un preu superior als 350€ IVA inclòs, no contempla cap servei addicional de fusteria ni d'electricista ni cap mena d'extra. Instal·lacions en un radi de 15 km de la nostra botiga. 

- Promoció protecció mòbils:En realitzar la compra d'un mòbil a la nostra botiga disposaràs fins a un 50% de descompte en el teu protector de pantalla i d'un 20% en el cas de contractar una assegurança de mal accidental per a la teua pantalla.Promoció valguda per a compres durant novembre de 2023.
Descompte aplicable en protector i assegurança de pantalla. Total de descompte en relació al PVP del mòbil.

-Promoció descompte ampliacions de garantia oficial: serà únicament valguda per a ampliacions de garantia sobre productes adquirits a la nostra botiga, respectant sempre les condicions d'aquesta ampliació proporcionades per garantia3

- Promoció regal de nevera portàtil, promoció valguda des de 01/06/2024 fins al 20/06/2024 o fi d'existències podent ser ampliable per decisió de *Electrodomèstics Agustí, valguda per la compra d'un frigorífic en format *combi, americà, d'una porta o congelador amb un valor en factura superior als 350€ Regal nevera tèrmica en format NEVERA DISSENY TEXANA AMB ANSA *10l. HIDALGO.MESURES:*28x22x16cm(*AnchoxAltoxProfundidad). REVESTIMENT ISOTÈRMIC *EPE DE *5mm i per a imports en factura superior als 650€ NEVERA DISSENY TEXANA AMB ANSA *21l. HIDALGO.MESURES:37,*7x20x33cm(*AnchoxAltoxProfundidad). REVESTIMENT ISOTÈRMIC DE *5mm.

 

 

CONDICIONS DE LA SEUA COMPRA

No s'admet cap devolució o canvi si el producte es troba en perfecte estat i sense cap mena de defecte de fabricació.

En cas de defecte de fabricació es tramitarà a través de la garantia del fabricant sent este qui tinga íntegrament el poder de decisió sobre abonament, canvi o reparació del producte.

És necessari presentar el tiquet de compra o factura , i en el cas de xicotets aparells el seu embalatge en perfectes condicions si la compra no té més de 15 dies.

Els productes d'ús personal no tenen accés a devolució en cap concepte, per motius de sanitat.

Per a iniciar un tramite en garantia pot accedir fent clic ACÍ
 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.