ELS NOSTRES SERVEIS

Venda d'electrodomèstics

Tenim a disposició milers de marques, i preus perquè pugues trobar el teu electrodomèstic perfecte, al preu perfecte.

Servei i reparació

Servei d'instal·lació i reparació a domicili, lliurament del teu electrodomèstic en 24H , nosaltres t'ho posem còmode.

Post-venda

Ens encarreguem del tràmit de garanties amb les marques i fabricants perquè t'oblides de preocupacions, davant un problema responem amb una solució ràpida i efectiva.

A MÉS...

Experiència

Tenim darrere 16 anys d'experiència que ens reforcen a l'hora d'aconsellar-te sobre un producte adaptat a les teues necessitats, cadascun dels nostres clients és únic.

Tenda oficial ExtraBosch

Treballem junt a les marques Bosch, Siemens i Balay per donar un servei extra, amb repostos originals en 24H i ampliacions de garantíes.

Comoditat

Volem que la teua compra siga el mes còmoda possible , per la qual cosa ens encarreguem de retirar el teu anterior electrodomèstic i t'oferim la possibilitat de finançar la teua compra, paga còmodament per només 1,20€ al mes.

SOM EXPERTS A...

Xicotet i gran electrodomèstic

Tenim a disposició milions de models i marques de totes les gammes d'electrodomèstics, com aparells de cuina, neteja de la roba i de la llar, cura personal, televisió i entreteniment, comunicació... i molt més!

Telefonia
 i serveis

Som distribuïdors oficials d'una companyia de telefonia local (Air Conect) , amb una atenció al client pròxima i directa a més protegim la seua llar i vida virtual de tota la seua família amb la seguretat de ADT alarmes i ciberseguretat.

Climatització
i ventilació

Som instal·ladors autoritzats d'aire condicionat comptem amb un gran equip professional que faran que la seua instal·lació siga perfecta , ràpida i es complisca amb la normativa legal actual. 

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.